Translate

viernes, 17 de septiembre de 2021

A FINAL DE CONSOLACIÓN DO TORNEO ENCESTARIAS ENTRE O OBADOIRO E O BREOGAN (II PARTE)

O Obradoiro domiñara a primeira parte, chegando ao descanso con 9 puntos de vantaxe.

Pero antes de reanudarse o encontro Sergi oDelpont e Ovidio González, históricos xornalistas da TVG, moi vinculados ao basquet galego, tiveron a súa homenaxe trala xubilación.

Tripla que lanza o Obra...

Anota a canastra...

E o Obra ponse 12 puntos arriba.

Canastra de Mahalbasic dentro da zona: 49 - 39.

Scrubb converte esta bandexa no  51 a 39.

Recupera o Obra en defensa a pelota. E na contra que monta Ellenson anota esta tripla: 54 - 39.

A primeira non anota o Breo...

Pero si ao segundo intento: 54 - 41.

Unha boa defensa dos celestes dalle unha posesión na que Musa anota esta tripla: 54 - 44.

E tras outra recuperación Trae Bell anota 2 tiros libres: 54 - 46.

Scrubb rompe o parcial con 2 tiros libres anotados: 56 - 46.

Acontinuación unha perda do Breogán conleva a canastra de Kassius Robertson.

A diferenza volta ós 12 puntos.

A tripla anotada por Kalinoski (58 - 49)...

... E devolta pola que converte Ellenson

As diferenzas seguian nos 12 puntos.

Tralo erro do Breo, con posterior rebote do Obradoiro...

...Chega outra tripla dos santiagueses. Robertson seu autor e o marcador vaise a un 64 a 49.

Repítese a Hª: Erro no Breo - tripla do Obra...

Que amplía a diferenza hasta os 17 puntos.

Kalinoski seguía lanzando e fallando...

... mentras que Robertson non erraba seus tiros: 68 - 49.

De repente os tiradores deixaron de ter puntería, e houbo varioas ataques nos que non se moveu o marcador.

Larsen anotou 2 tiros libres 3 minutos despois: 68 - 51.

Alvaro Muñoz anotou a tripla segundos despois: 71 a 51.

A ultima canastra do 3º cuarto foi esta bandexa anotada polo Breo: 71 - 53.

A continuación o Obra falla 2 lanzamentos consecutivos, primeiro Alex Suarez non encesta esta tripla...

Tras facerse co rebote en ataque, Birutis será o q non consiga encestar a continuación.

Trae Bell converte esta tripla para o Breo: 71 - 58.

ZurFer brigge e o seguinte protagonista do encontro ó que temos que citar. Anota 2 canastras consecutivas: Un lanzamento a media distancia, e tras facerse co balon en defensa, volve a anotar o base do Obra, agora tras unha boa penetración.

Lukovic anota unta tripla...

+14 a diferenza no marcador.

Gustou moito nestes partidos Fer Zurbrigge, polas gañas que lle bota. Agora anota unha nova canasta cerquiña do aro, recibindo ademais unha falta que lle permite transformar un tiro libre adicional: 78 - 61.

Larssen suma 2 puntos para o Breo: 78 - 63.

Alvaro Muñoz anota estra tripla: 81 - 63.

Recupera o Obra atrás, e Fer Zurbrigge recibe unha falta cando buscaba a canastra...

Anota os 2 tiros libres, e voltan os 20 puntos de diferenza mediado este cuarto.

Tripla que non anota o Breo.

Okouo suma 1 tiro libre: 84 - 63.

Mahalbasic anota tamén 1 dos 2 tiros libres: 84 - 64.

Canastra de Birutis baixo o aro defendido polo Breogán: 86 - 64.

Sergi Quintela converte 2 tiros libres: 86 - 66.

Hobbs erra a tripla que intenta.

Sergi Quitela anota outros 2 tiros libres: 86 - 68.

Agora é Álvaro Muñoz o que intenta unha tripla que non anota

Mahalbasic suma outra canastra para os seus: 86 - 70.

Segundos despois o Breo ten 2 novos tiros libres, anotando Lukovic ambos.

A diferenza baixa ate os 14 puntos.

Fer Zurbrigge, voltou á cancha tras un descanso. E o pouco de sair anota esta tripla: 89 - 72.

Musa fai o 89 a 74.

E o base arxentino Zurbrigge vola a anotar dende a tripla: 92 - 74.

Intercambio de canastras nestes minutos finais. Anota o Breo:
92 - 76.

E a continuación Scrubb fai o mesmo na outra canastra: 94 - 76.

Mahalbasic anota 1 tiro libre para facer o 94 a 77.

Ellenson anota para o Obra na seguite posesión: 96 - 77.

Sergi Quintela e deses xogadores loitadores ate o derradeiro minuto... Por eso chegou a onde chegou... Co partido sentenciado a falta dun minuto lanza e anota esta tripla: 96 - 80.

Alex Suarez erra esta tripla...

... Tampouco encestra Musa.

Alex Suarez volta a intentalo e esta vez si converte a tripla: 99 - 80.

O partido remata co intento de anotar de Sergi Quintela, intimidado por Ellenson.

A victoria para o Obra.

Deportividade o remate do encontro.

O Obra celebraba o triunfo dende o centro da cancha.

Sergi Quintela e Álvaro Muñoz recollían os trofeos por ter participado nesta VI edición do Torneo Encestarias.

O Obra despedíase do torneo arousán cunha foto dende o centro da cancha.